Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha az eredeti film lemezek...

Ha az eredeti film lemezek kimentek a divatból az eredeti játék lemezek hogy nem?

Figyelt kérdés
2020. júl. 26. 19:58
 1/9 anonim ***** válasza:
49%
Nagyjából azokat is csak a gyűjtők veszik+ a konzolosok, hiszen ha már a gyártó rakott lemezmeghajtót a konzoljába, akkor furcsa lenne, ha nem adna rá ki lemezes dolgokat.
2020. júl. 26. 20:15
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Plusz sok fiatalabb játékosnak nincs bankkártyája (digitális fizetés kizárva), de zsebpénze van.
2020. júl. 26. 20:16
 3/9 A kérdező kommentje:
csak azért kérdeztem,mert ha ki ír valaki ide olyat hogy xy játékkal hiba van,válasz:eredeti vagy loptad?aztán végül kiderül hogy rosszul telepítette fel vagy rossz verzióját töltötte le enkorról
2020. júl. 26. 20:19
 4/9 anonim ***** válasza:
30%
Persze sokan kalózkodnak, de a digitális verzió is eredeti, ha normálisan fizettek érte. Ott a Steam, fizetsz, letöltöd a játékot, eredeti és törvényes.
2020. júl. 26. 20:21
 5/9 anonim ***** válasza:
30%

"csak azért kérdeztem,mert ha ki ír valaki ide olyat hogy xy játékkal hiba van,válasz:eredeti vagy loptad?aztán végül kiderül hogy rosszul telepítette fel vagy rossz verzióját töltötte le enkorról"

Ennek mi köze a kérdésedhez?

2020. júl. 27. 00:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A játékeladások 90%-a is már digitálisan történik, lemezes verziót egyre kevesebben vesznek.
2020. júl. 27. 02:02
 7/9 anonim ***** válasza:
82%

Ez lesz a jövő. Mind a filmekben, mind a játékokban. Nagyon sok streaming szolgáltató van már, ahol lehet filmeket, sorozatokat online rendelni.

És játékokban is ez várható, hiszen az új ps5 optikai meghajtó nélkül is kapható lesz.

2020. júl. 27. 07:23
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Közben rájöttem, hogy a kérdésben azon van a hangsúly, hogy a filmeket lekalózkodják az emberek, a játékokat meg gyakrabban megveszik. Az oka ennek (amellett, hogy vannak normális gondolkodású emberek), hogy multiplayerhez szükséges az eredeti játék, a kalóz verzió nem kap frissítéseket, gyakran szenved bugoktól, plusz nem minden konzolt lehet feltörni, vagy csak nehezen. De a fő a multi. Nem fogsz tudni multizni a kalózverzióval.
2020. júl. 27. 08:54
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért tegyük azt is hozzá, hogy egy játék jó esetben nem másfél órás szórakozást jelent. Filmeket én sem szoktam venni, de pl játékot " virágboltból " 2008-ban töltöttem le utoljára.
2020. júl. 27. 09:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!