Hasonló játék mint...?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Hasonló játékot keresnék mint a "Ghost of Tsushima" nevű játék. Csak annyi eltéréssel hogy Pc-re érdekelne mivel nincs Ps-em.2020. júl. 25. 23:49
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnézem őket délután amint időm engedi.
Illetve javítsatok ha tévednék, de a Sekiro-nak véletlen nincs köze a Dark Souls szériához? Legalábbis anno mintha valami ilyesmit hallottam volna.
2020. júl. 26. 10:29
5/9 A kérdező kommentje:
#4 Akkor 1 ugyanolyan "szadista" játékra számoljak mint a Dark Souls esetében?
2020. júl. 26. 20:56
7/9 A kérdező kommentje:
Csak sajnos nincs mivel csináld drága #6-os :D
2020. júl. 27. 16:23
8/9 anonim válasza:
Én amikor megláttam a Ghost of Tsushima trailerét, az első benyomásom az volt, hogy olyan, mint egy Japánban játszódó Assassin'S Creed-The Witcher 3 kombó. Szóval az AC mellett a Witcher-t is mindenképp ajánlanám. :)
Illetve nem open-world, de szerintem a Nioh is megérne egy próbát, én imádom. :)
9/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Utána nézek a Nioh-nak is akkor. AC szériákhoz már volt szerencsém meg Witcher-hez is. :)
2020. okt. 2. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!