Van még esély, hogy lesz még hasonló Far Cry rész, mint a Primal?
Figyelt kérdés
Ugye most jön a 6. rész, de számomra a Far Cry 3, 4, 5, New Dawn után kicsit unalmas lett, hogy majdnem minden rész ugyan olyan. Kb. fél éve vettem meg a Primal-t, és nagyon élveztem a többi részhez képest, pont ezért, mert más, mint a többi, jobb a hangulata is szerintem. Van esély szerintetek még ilyesmi far cry-ra, ami nem a megszokott lövöldözős far cry játék, hanem mondjuk megint ősemberes, vagy mondjuk dínós, vagy akármi?2020. júl. 24. 06:49
1/5 anonim válasza:
Van rá esély,hogy lesz még más fajta Far Cry de ugye itt sosem tudunk semmit mondani 100%-ra. Ha majd bejelentik kiderül.
Egyébként addig kipróbálhatnád a Far Cry Blood Dragon-t is, az is egy rendhagyó Far Cry
2/5 anonim válasza:
#1 +1, nagyon jó 80-as évek hangulata van a Blood Dragonnak.
3/5 anonim válasza:
én egy olyan Far Cryt akarok, amiben Erdélyből ki kell verni a románokat, van rá esély?
4/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk az is tetszene
2020. júl. 24. 15:56
5/5 anonim válasza:
Politikai baromságtól eltekintve, volt arról is pletyka, hogy akarnak egy kicsit misztikus hangulattal fűszerezett amolyan " Van Helsing " részt is, de ez még valamikor a Blood Dragon és a Primal közti időszakban volt párszor hír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!