Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki tud ajánlani valami jó...

Valaki tud ajánlani valami jó gamer széket?

Figyelt kérdés
A mostani székem már eléggé rotty, nincs meg az egyik karfája sem, és ki is van ülve. Valakinek van valami jó ötlete? Azért ne luxusszékekre gondoljatok.

2020. júl. 23. 11:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Penzlehuzas a gémer szek.

Par ezresert ehet kapni hasznaltan egesz jo szekeket.

2020. júl. 24. 07:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem egy Kring márkájú gamer székem van, kb. 50ezerért vettem. Eleinte kényelmetlen volt, mert kicsit keskeny az ülőrész, nekem meg elég izmos combom van, de egy idő után "szétfeszítettem", azóta kényelmes. Ennyiért kapsz normális irodai széket is, szóval tudom ajánlani, ha nincsenek nagy elvárásaid.
2020. júl. 24. 22:27
 3/3 anonim válasza:

Azt mondom, hogy ne higgy azoknak az embereknek akik szerint ez pénzlehúzás. A legtöbb széknél írja akár az ülőrész méretét meg stb, megtalálhatod a nekedvalót illetve boltokban is ki van állitva.

Akracing gaming székem van 80k volt. Miért vettem ennyiért? 125 kilo vagyok, kellett egy minőségi szék aminek legalább 150 kilo a teherbírása, simán beleférek és. Eddíg nem gondolnám hogy lett volna baja, azon kivül hogy a kerekeit ki kellett tisztittani, mert felszedte a szöszöket.

2020. szept. 3. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!