Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha veszek egy játékot DVD-n,...

Ha veszek egy játékot DVD-n, de nincs optikai meghajtóm akkor abban lesz kód?

Figyelt kérdés
Szeretném ha meglenne az R6 DVD-n, de nem tudom hogy lenne-e értelme megvenni mivel nem tudom van-e benne kód. Vagy mindegyik DVD-hez adnak kódot?

2020. júl. 22. 19:05
A kérdező szavazást indított:
Igen, lesz!
Nem lesz.
1 szavazat
 1/4 meszike91 ***** válasza:
100%
Szerintem ez játékfüggő. Ha a siege-re gondolsz, akkor ahhoz járnia kéne, mert azt egy uplay fiókhoz kell kötni.
2020. júl. 22. 19:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen arra gondoltam:D köszi a gyors választ.
2020. júl. 22. 19:42
 3/4 meszike91 ***** válasza:
100%
Így belegondolva lehet hogy steam vagy epic kulcs jár hozzá, de valami kulcsnak járnia kell.
2020. júl. 22. 19:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jár kulcs, ha online platformon kell aktiválni és a futtatáshoz is szükséges. A mai modern játékok többségénél ez szinte kivétel nélkül így van. Ha van dobozos kiadása a játéknak, akkor viszont nem fognak más platformra szóló kulcsot adni, csak azt amelyik a kiadójához tartozik (electronic arts - origin, ubisoft - uplay, steam és epic esetén nem hiszem hogy túl sok dobozos játék létezne a Valve saját játékait leszámítva).
2020. júl. 22. 20:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!