Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van lehetőleg nem vírusos...

Van lehetőleg nem vírusos FIFA 20 trainer?

Figyelt kérdés
Láttam csomó yt videót, de nem bízok meg bennük egyes dolgok miatt. Van olyan, amit már próbáltatok, és sok lehetőséggel teli, valamint nem vírusos, meg semmi hasonló? Jaa, és ez befolyásolja az ilyen live update-eket, ha pl egy játékosnak állítok valamilyen statisztikáján? Vagy visszaállítódik egy ilyen live update után? (talán nem ez a neve, de nem jut eszembe)
2020. júl. 19. 20:17
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja de ne értsétek félre, nem UT-re kéne, csak olyanokra hogy karrier módban változtassak az eredményen, meg pl egy játékos potenciálját állíthassam, meg ezen kívül nyitott vagyok minden érdekes dologra, amivel szórakozhatok :D
2020. júl. 19. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:
2020. júl. 20. 09:46
 3/5 A kérdező kommentje:
#2 ez akkor is jó, ha nem ultimate edition-öm van?
2020. júl. 20. 12:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Azt pont nem tudom, lévén én nem játszok a fifa 20-al. De én erről az oldalról szoktam használni trainer-eket és meg vagyok elégedve. Viszont mindig frissítik itt a trainer-eket, tehát szerintem jó lesz ahhoz is. 1 próbát megér neki.
2020. júl. 20. 14:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Jó lett, köszi. :D
2020. júl. 20. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!