Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek megéri megvenni...

Szerintetek megéri megvenni majd a ps5-öt vagy inkább ps4 pro-t vegyek ? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Ps-t szeretnék venni de nem tudok dönteni hogy ps4 pro-t vegyek vagy várjam meg majd a ps5-öt és majd azt.

Én meg mondom őszintén hogy nem nagyon érdekelnek azok az új játekok amik a ps5re jönnek majd ki,és írták azt is hogy néhány ps 4es játékot nem is fog vinni, nekem tökéletesek a régebbi játekok is (gta 5, dying light stb stb...) mondta haverom is hogy a prot vegyem de szeretném a ti véleményeteket is kérni.

A válaszokat előre is köszönöm :D

2020. júl. 17. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Van már ezer ilyen kérdés. A te esetedben jó a PS4 Pro, de ha nincs 4k-s TV-d, akkor egy Slim is bőven elég
2020. júl. 17. 21:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm 😁
2020. júl. 17. 22:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

most kell? mert ha nem, várd meg az év végét

sokan el akarják majd adni a régi gépüket

és ahogy korábban írták, ha csak fullhd tvd van, elég a slim

2020. júl. 18. 11:14
 4/4 anonim válasza:
Szerintem várd meg míg kijön az új gép, mert akkor a ps4 nek szerintem le megy az ára.
2020. aug. 21. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!