Tisztelt gamer társak! Derogál 2018-as játékkal kapcsolatos kérdésre válaszolni?
1.Elsőre úgy írtam ki kinek mi a véleménye az új God of War ról.
2.Valóban megfordult a fejemben, hogy azért nem kapok választ, mert 3 évvel ezelőtti játékról kérdezek.
Nagyon érdekes az, hogy mihelyst kicsit is bántónak tünik a kérdésfeltevés módja, rögtön jön válasz.
De nem akartam senkit megsérteni!
Az èrdekelne, hogy (az egyébként zseniális) legújabb résznél kapcsolatban más is érzet-e úgy mint én.
És bocs, hogy 40 vagyok, 10 12 órát dolgozom(építőipar), és ez kiüthet a stilusomon(pedig a gaming mellet az olvasás a másik hobbim)
Ès mielőtt kapnék ilyen megjegyzést(is) van "életem" sportolok, el járok szórakozni(koncert, nem kocsma).
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt.
Még valami :ha tudok segíteni én válaszolok a feltett kérdésre(vagy próbàlok tanácsot adni) én sem kapok érte semmit...
Elvárásom azon kívül, hogy bármiféle választ kapjak nem volt.
Szép napot..
Bocs tényleg primítív volt.
De:az eredeti kérdés :0 válasz
Ezen(kissé provokatív módon feltett) kérdés:"kommentcunami"
Amúgy, ha ha kontextusában nézzük, és értő módón tudunk olvasni akkor az általam használt "derogál" szó szó(azaz a szövegkörnyezet függvényében) csupán annyit jelent (méltóságos aluli)
Amúgy nem morbid, hogy ugyanabban a kategóriában, ugyanazzal a kulcsszavakkal felteszem egy kérdést, ami érdektelen, de ahogy néhány ember sértve érzi magát (alaptalanul) alig 24 óra alatt 10 válasz jön?
Tudtam, hogy provokatív a kérdésfeltevés módja.
na akkor ez titka :)
még sosem foglalkoztam azzal egyik kérdésre miért válaszolnak a másikra meg nem
a gyk üzemeltetői ezt gondolom jobban tudják
Látom Te legalább érted.
Igazad is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!