Hogyan harcoljak ki több szabadrúgást fifában?
Több szabadrúgást szeretnék kapni, de kettő opció van: Vagy nagyon kicsi szinten nem tudnak még leszerelni se, vagy nagyon magas szinten csak szabályosan szerelnek. Kb. 1-2 szabadrúgást kapok 40 meccsenként, és ezen szeretnék változtatni. Próbáltam, hogy szétcselezem az agyam a pályán, meg csak nagyon az utolsó másodpercben adom be a cselt, de ugyanez: Vagy nem tudnak leszerelni, vagy leszerelnek, de szabályosan.
(UI: Ugye említettem a szinteket, tehát gondolom tudjátok, hogy AI ELLENI meccsekre gondolok, karrier módban. Tehát nem rendes játékosok ellen, ellenük nyilván picit könnyebb szabadrúgást kiharcolni. Youtubera is beírtam ezt, de csak olyan videókat adott ki, hogy hogyan védekezz jobban fifában, olyat, hogy hogyan harcolj ki több szabadot, olyat nem)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!