Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Meddig tart a gta 5 rp őrület...

Meddig tart a gta 5 rp őrület még? mikor fogynak el a játékosok?

Figyelt kérdés
én 2 hét alatt meguntam főleg a sok kisgyerek miatt.

#GTA 5 #fovem
2020. júl. 15. 14:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Sosem volt őrület. Ez egy szubkultúra egy játékon belül, alig lehet pár száz stabil játékosa. Meg néhány tucat ideiglenes érdeklődő aki kedved kap, mert valamelyik youtuber azt reklámozza, majd le is lép, mikor a sok kölyök meg istenkomplexusos adminok bemutatják, hogy milyen az élet ott.
2020. júl. 15. 14:37
 2/15 A kérdező kommentje:
én is az adminok miatt léptem le. pl egy híres szerveren egyik moderátor visszaélt nagyon a jogával és felesleges hülyeségekkel rakott közmunkákra mondván hogy többszörös bünti van a szerón. Pedig nem csináltam szinte semmit, csak rendőri üldözés volt, de a kisgyerek rendőr egyből admint hívott és behazudott hülyeségeket.
2020. júl. 15. 14:51
 3/15 anonim ***** válasza:

A legtöbb külföldi gamer ismerősöm még csak nem is hallott a GTA RP-ről, pedig igencsak hardcore arcok.

"A multiplayerre gondolsz?"

"Nem, ez külön privát szervereken zajlik, ahol a karaktereddel dolgozni kell járni, betartani a törvényeket, autóvezetéshez jogosítványt kell szerezni, satöbbi."

"Jézusom, ki játszana ilyesmivel?" :D

2020. júl. 15. 15:54
 4/15 anonim ***** válasza:
ha kijön a gta 6,akkor minden előtte lévő gta-t félre tesznek,az ötöt is,és a 6 lesz a menő,ha még 10 évig nem jön ki a 6,addig lesz menő az 5
2020. júl. 15. 17:52
 5/15 anonim ***** válasza:

Nem biztos. Enyhülni fog az érdeklődés az új játék miatt, de az új azt is jelenti hogy új(abb) és erős(ebb) gép kell hozzá, meg évekig 60 eurós lesz az ára.

Most, hogy 7 év után ingyen adták a GTA V-öt egy hétig, nagyon jól látszott belőle hogy rengetegen eddig a pontig még mindig nem voltak hajlandóak fizetni érte, pedig már csak 10-12 euróba kerül. A 60 eurós 6-ot sem fogják évekig venni, helyette majd játszanak az 5-tel. És persze ott vannak azok, akik nem tudnak csak úgy venni egy új gépet, hogy futtassa a premier játékot.

2020. júl. 15. 17:56
 6/15 anonim ***** válasza:
az igazi gamerek fognak venni olyan pc-t amin fut,máskülönben hogy csinálnának gameplayt 100 at még a játék kijövetelésekor.
2020. júl. 15. 17:59
 7/15 A kérdező kommentje:
nem azért mondom, de minimum az rp játékosok fele annyi idős, hogy nincs saját keresete se és mikor screenshotokat küldenek szerverekre látszik belőle, hogy minimum grafikán fut. idősebb emberből alig van, akit érdekelne. az is általában valami tulaj, vagy youtuber.
2020. júl. 15. 18:02
 8/15 A kérdező kommentje:
amúgy az is időbe telik mire a gta 6ban majd lesz ilyen rp mód. ez a mostani is amit a szerverek használnak még ki sincs forrva rendesen, nem olyan régi
2020. júl. 15. 18:03
 9/15 anonim ***** válasza:

És még csak nem is legális. Az első RP próbálkozásoknál még odacsapott a Rockstar és bezáratta őket. A jelenlegi rendszerek is ha elkezdenek komolyabb bevételt vagy részesedést szerezni a játékból, ezeket is bezáratják majd. Mind sérti a játék felhasználási feltételeit, esélye nem lenne senkinek egy multimilliárdos játékcég ellen perre menni.

#6: én sem az "igazi gamer" emberekről beszéltem, hanem azokról akik a tömegét adják most is a játékosbázisnak: nincs pénze vagy szándéka megvenni az újat. Sőt pont a streaming miatt sokan inkább csak azt nézik ahogy más játszik, ők már nem.

2020. júl. 15. 18:06
 10/15 A kérdező kommentje:
am ismerek szerót ami nagyon túltolta a bevételt a játékból mármint konkrétan merchek vannak rajta meg szponzor, meg minden.
2020. júl. 15. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!