Battlefield 5 sniper?
sziasztok egy hülye kérdésel fordulnék hozzátok
arrol lenne szo hogy meg vettem bf1 és bf5 öt is leginkább sniper szoktam lenni a játékban
és nézegettem youtubon videokat erröl a játékrol ki hogyan játszik sniperel
hát és ugy nyomják sniperel mint más gép fegyverel söt esélyük sincs ellenük egyfojtában adják a headshot szinte egyszer se hibázik ha még is másodszor be is adja neki a fejest akár melyik sniperes videot nézem mind igy nyomja
én is igy akarok játszani oké oké több évi játszási tapasztalat stb
de én is 2 éve játszom mind2 vel és sehogyse akar össze jönni
valahogy nem ál rá a kezem 2 év alatt annyi jött össze hogy 1 meccs alatt ha be adok 2 fejest és ugy örülök mind majom a fa..ának
de még is ök hogy csinálják még füstön át is nyomják a fejest és én erre hogy ? hogy láttot át azon meg el néznek 600m-re épp hogy lássák playert és olyan nincs hogy ne találná fejen nektek hogy meg egyépként?
nekem egyszerüen nem megy egyszerüen hihetetlen amit ezek sniperel müvelnek
hát én nem tudom de nekem sniper bf-ben nem valo a kezembe
gépfegyoval se vagyok sokkal jobb lövöm a playert mint az örült ö meg 4 golyoval le terit na az a idegesitö és én hamarabb is veszem észre öt mint ö engem szoval nekem járna a elöny és végig el találom de még is ö nyer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!