Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3 minimum gépigény...

Sims 3 minimum gépigény kiegészítőkkel?

Figyelt kérdés

Ha Sims 3-at és minden kiegészítőjét telepítem, akkor mi a minimum gépigény, ami zökkenőmentes játékhoz szükséges?

Sims 3-é úgy látom 2,4 GHz és 1,5 GB RAM, nem tudom a kiegészítők megdobják-e és mennyivel.

2020. júl. 12. 19:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem viszonylag jó gépem van, de nagyon ritkán a Sims 3 még így is vacakol, de szerintem ez nem a gépem hibája, hanem szimplán a Sims 3-é. Mármint, ha sok kiegészítővel játszik az ember, eléggé "bonyolulttá" válik a játék. Pláne, hogy minél tovább játszol egy adott mentéssel, minél több dolgot elérsz, minél több simmel játszol egy adott mentésben, annál nagyobb az esélye, hogy elkezd akadozni. Ez a nyitott szomszédság átka.

Igazából nehéz itt bármit is mondani... szerintem nincs egy "minimum gépigény" az összes kiegészítőre. Az én gépemben 8 GB RAM van, 4,1 GHz. De viszonylag tök jól megy rajta a játék, minden grafikai cucc maxra állítva. Kiegészítők közül az összes telepítve van, ha jól tudom, de a cuccos csomagokból csak néhány. Nem vagyok annyira profi gépek terén, de szerintem 3 GHz azért kellene, illetve szerintem 6 GB talán. De a videókártya is számít. A mostani gépedre akarod telepíteni, vagy esetleg új gép vásárlása előtt állsz? Ha mostani gépre, akkor nem árt, ha leírod, hogy mik vannak a gépedben.

2020. júl. 12. 21:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Ami a dobozra van írva, az azt jelenti, hogy azzal a géppel a legsz*rabb grafikai beállításokkal 0 egyedi tartalommal az alapjáték el megyeget. De az szerintem messze van az élménytől...
2020. júl. 13. 11:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!