Csak szerintem kezd ennek az egész cyberpunk 2077 őrületnek nagyobb lenni a füstje mint a lángja?
Jelen.
A Guild wars 2 ota tobbe nem ultem fel a hype vonatra.
A Naughty Dog-rá vagy mi a halálra is ezt mondták és most mégis mindenki utálja őket. Azért ha egy rossz játékot kapnánk, észrevenné a nép. Most kicsit alátámasztom #3 szavait, de a CDPR talán az egyetlen cég aki ért ahhoz, amit csinál. Az RPG műfajt nagyon magasra vitte, jó perbeszédekkel, karakterekkel, választható endingekkel, mellék küldetésekkel stb...
A hype viszont undorítóan magas. Innentől minden egyes CDPR játék előtt ez lesz? (Mert szinte biztos hogy a Cyberpunk fel fog nőni a várakozásokhoz)
Aki szerint a Witcher 3 élvezhetetlen volt, kiváncsi vagyok neked mi számít akkor élvezhető játéknak?
És nem azért szeretik a CDPR-t az emberek mert hibátlan játékokat adnak ki, mert olyan nem létezik. Szimplán azért, mert igényesek, és eddig azt adták mindig, amit ígértek, sőt még többet is. Amikor a dlc-jükben van annyi kontent ami egy teljes alapjátékot is kitenne. Máshol nem látsz ilyet.
Mondom ezt úgy, hogy én a ubisoft játékait is szeretem, annak ellenére, hogy látom velük a problémát.
Vagy a Bethesda. A Skyrim is tele volt bugokkal és hibákkal mikor kijött, mégis kultikus rpg lett, hiába mindenki agyonmodolva tolta.
Szerintem a Cyberpunk is egy nagyon király játék lesz, bár úgy is le fogják húzni az emberek a hype miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!