Ha megveszem steamre, megkapom a gta onlinból? elért + fegyvereket?? többi lent
Figyelt kérdés
GTA V rockstarosan van meg és a red dead redemption 2 meg steamen lenne meg. ÉS a gta onlinbe elértem + fegyvereket amiket rockstarosnál van meg nem steamesen. Vagy esetleg össze lehet köttetni a steames fiókomat és a rockstarosan úgy mintha ott vettem volna meg?2020. júl. 8. 20:21
1/4 Tahi Balázs válasza:
Sajnos nem a steamos meg a rockstaros külön van.
2/4 anonim válasza:
Kicsit kusza a kérdésed, így nem igazán értem, mit szeretnél pontosan, de a Steamen vásárolt GTA V-höz és a Red Dead Redeption 2-höz is szükséges Rockstar Games fiók. Azaz ha megvásárolod a Steamen valamelyiket, akkor nyugodtan hozzáadhatod azt a Rockstar Games fiókodat, amin a GTA V van meg. A Steam az csak egy plusz háttérben futó kliens ilyenkor, mivel ha ott elindítod, akkor először elindítja a Rockstar Launchert, majd csak utána a játékot.
3/4 anonim válasza:
Mivel nem a Steam-é a teljes jog, gyakorlatban elindítod Steamen a GTA5-öt, az átdob a Rockstar Launcherbe, ahova a rockstar-nál regelt email+jelszóval be tudsz lépni. Ha nem hozol létre külön fiókot, mert már van, akkor simán belépsz a már meglévő, fejlett(ebb) karakteredbe.
Ha viszont nem érdekel annyira a Steamben gyűjthető eredménykupac, akkor van lehetőség nem Steames játék hozzáadásához a staem könyvtáradban, megadod az elérési útvonalat (hol van az indító exe fájl), annyi, hogy achievmentek nem lesznek, de akkor 1 kliens könyvtárában van mindkét játék.
4/4 anonim válasza:
Sajnos nem a kettő eltér egymástól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!