Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek a State of...

Mi a véleményetek a State of Decay 2-ről?

Figyelt kérdés

Láttam a Steam sale során, hogy a State of Decay 2 Juggernaut Editiont reklámozta a Steam.

Kerestem videókat és teszteket is, de erről a kiadástól kb. semmit sem találtam, a 2018-as original kiadásról dobott csak fel infókat, viszont ott mindenki szidta és savazta a játékot.

Van különbség a sima és a Juggernaut Edition kiadása között?

2020. júl. 5. 19:38
 1/2 anonim ***** válasza:
A Juggernaut Edition egy nagyobb frissítés igazából a játékhoz, javítottak az irányításon, hangokon, grafikán, kezelőfelületen. Bekerült egy új terület, illetve tartalmazza az eddig megjelent kiegészítő csomagokat. De ez a kiadás leváltotta mind az alapjátékot, mind pedig a prémium kiadást, így már csak ezt a kiadást lehet beszerezni. Nekem alapjáraton tetszene a játék, az alapverziónál sem volt problémám a Juggernaut kiadásban javított dolgokkal. A táborunk menedzselésével már annál inkább. Nem lehet akármelyik épületből bázist csinálni, nem köthetek össze két házat, hogy egy nagy elkerített bázison két épület legyen, illetve a bázison építhető/fejleszthető eszközök parcellákra osztott elhelyezése sem tetszett, hogy csak megadott helyekre lehetett építeni. A Juggernaut kiadással már nem játszottam, így nem tudom, ezekkel mi a helyzet, de gondolom ezeken nem változtattak.
2020. júl. 5. 21:42
 2/2 anonim ***** válasza:
A savazás inkább az irtózatos mennyiségű bugnak szól, mint a játék minőségének. A mai napig a legjobb zombis túlélő-menedzsment játék, de én akkor hagytam abba, mikor a hónapok óta életben tartott és feltápolt kedvenc karakterem egyszer csak eltűnt. Egyik nap még játszottam vele, másnap reggelre pedig hipp-hopp elvarázsolódott a játékból.
2020. júl. 7. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!