Létezik ilyen mod ETS2-höz?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon jól elvagyok az ETS2-vel viszont jobban szeretem ha egy szimulátor tényleg tükrözi a valóságot,így kicsit hiányolom a defektet vagy a random lerobbanásokat egy-két fuvar között. Tudom,hogy ha nincs karbantartva a kamion akkor lerobbanhat,de arra a szintre úgyse hagyom eljutni.Nincs valami mod ami ilyen random meghibásodásokat generál? Kicsit izgalmasabb lenne átvezetni a kontinensen ha tudom,hogy bármi közbejöhet >< Így viszont kicsit unalmas mert tudom,hogy semmi nem fog történni,legfeljebb pár útakadály ami bezavarhat. Esetleg tervezik a jövőben ezt beletenni a játékba (mármint a random meghibásodásokat) vagy erről nem lehet tudni? Köszi a válaszokat előre is!2020. júl. 5. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!