Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mára miért nem annyira felkapo...

Kecskeember kérdése:

Mára miért nem annyira felkapott a Pokemon Go?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek vele játszani sok előnye van amivel más játék nem rendelkezik! Célja, hogy : Kimozdítsa az embereket a szabadba- környezetbe ahol újjab helyeket ismerhet meg és persze a lényeg, hogy pokemonokat - foghasson. Egyszerű mégis szórakoztató! Miért nem annyira felkapott mint régebben?...

2020. júl. 2. 10:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert amikor nagy volt a felhajtás körülötte, akkor rengeteg olyan ember is kipróbálta akit nem köt le hosszútávon, aki csak kíváncsi volt, vagy akinek végül egyszerűen nem tetszett a megvalósítás.

Amúgy ugyanezen az elven már több féle játék működik. Hallottam már Harry Potteresről, Jurassic Worldösről, meg ki tudja milyenek vannak még.

2020. júl. 2. 10:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Alapból lement a hype körülötte, meg óriási csalódás volt maga a játék mikor kijött. Megy a mutogatás egymásra, hogy most ki akarta ennyire ideje korán kiadni a játékot, de tény, hogy el lett cseszve. Az alap mechanika, stb. mostanra ért el oda, mint aminek lennie kellett volna.

Mikor kijött sok helyen se gym, se pokestop nem volt, pokemonok is alig. Nem csak Magyarországon, szerte a világban mindenki panaszkodott rá.

Miért? Mert a PokeStopok, Gymek helyét a korábbi játékukból, az Ingressből vették át. Ennek az adatait meg nem tudták átmásolni teljesen még akkoriban a Pokemon Goba, ezért nagyobb településeken kívül meg volt halva a játék.

Mikor kijött nálunk a faluban például csak napi 2 pokemon spawnolt (nem, nem vicc, akkoriban még működtek a mapok és onnan tudom).

De oké, ezt még ki tudta játszani az ember, ha elutazott oda ahol van.

Amit nem tudott viszont kijátszani, hogy egyszerűen nem volt tartalom a játékban. Fogsz pokemonokat? Igen, de mihez kezdesz vele? Harcolsz Gymben? Igen, de az nagyon hamar unalmassá válik. Mész Raidelni? Igen, és, ha olyan Raid pokemon van, aki neked már többször is meg van és már nem kell? Egyből unalmas lesz. Mai napig nem érti senki, hogy Pokemon játékot miként tudtak kiadni PVP lehetőség nélkül, ami a pokemon játékok alapja.

Emiatt mivel hamar nem tudott újat mutatni eltűnt a Hype körülötte és ezért nem olyan népszerű már.

2020. júl. 2. 11:44
 3/6 anonim válasza:
100%

Én is szeretem nagyon. Anno 7.-ikbe 8.-ikba mindig toltuk a suli elött a srácokkal :D. Nagyon jó volt a haverokkal mindig ütögetni a Gym-eket. Fogdosni a pokemonokat. Néha néha a mai napig visszatöltöm, csak az a baj, hogy nagyon szívja az aksimat. De amúgy szeretem még mindig le tud foglalni ha olyan van.

A kérdésedre meg az a válaszom, hogy mivel ugye nagyon sokan ráuntak(köztük a barátaim is) ezért már igy én se akarok vele egyedül játszani annyira. Egyedül meg nem annyira izgalmas ugye.

2020. júl. 2. 12:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
2020. júl. 2. 12:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Még most is felkapott: [link]
2020. júl. 2. 15:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg személyesen ismerek minimum 100 embert aki játszik. Nem csak egyszer találkozós az ismertség. 2016-ban kezdtem.

Amikor bejott új volt és kiprobalta mindenki. Kb mint a Pou, Candy Crash, Fruit Ninja... Stb. Mindenki egyszer kiprobalta. Akinek tetszett hagyta, akinek nem törölte.

Tapasztalatom szerint még mindig sokan játszanak.

2020. szept. 16. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!