Honnan tudnák letölteni ingyen jó akció játékokat, vagy háborúsat?
Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 23:13
1/9 anonim válasza:
Ingyen?
Wolfenstein 3d
Doom 95
Descent
Hexen
Meg mindenféle dosos szirszar. Azok ingyenesek. Azonkívül ha fenntvagy majomparádén vagy ilyen elitebb oldalakon akkor az összeset.
2/9 A kérdező kommentje:
Értem,és ezeket hól tudom letölteni?
2010. aug. 1. 23:43
3/9 anonim válasza:
***** itt ird be őket
Am adok pár tippet:
GTA összes része
Call of Duty részek
Maffia1 s nemsokára lesz 2 is
Godfather1,2
Splinter Cell(lopakodós)
Wolfeinstein
Silent Hill bár ez inkább horror
Stronghold
Age Of Empires
Spider-Man
Metro 2033
Prototype
Hulk
Left 4 Dead
Prince Of Persia:)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2010. aug. 3. 08:29
5/9 anonim válasza:
www.torrentek.hu (nemzetközi keresés, kiválasztasz oldalt egy portál, majd ha ott nem találtad meg legfelül tudsz máshova menni...)
7/9 anonim válasza:
Arra kel rákeresni, hogy:
abandon games
8/9 anonim válasza:
netről MINDEN játékot ÉS FILMET le lehet szedni INGYEN!!!!!!
(akár a megjelenése előttt is )
de ez erkölcstelen lopás!!!!!
[SZAL JÖJJÉL RÁ MAGADTÓL HOGY HOGY MŰKÖDIK A GOOGLE ÉS MIT JELENT AZ A SZÓ HOGY DOWNLOAD]
9/9 A kérdező kommentje:
Szerintem az ami fenn van a neten és ingyen letölthető,az miért lenne lopás? Akkor ennyi erővel mondjuk ha megnézel egy helységet itt a neten,hogy hól van,akkor az is lopás a térkép gyártók felől?Mert akkor miért nem veszel egy térképet és ott nézed?Ez csak egy példa,de a lényeg,hogy amit itt megtalálhat az ember és ingyen használhatja,azt nem nevezném lopásnak,hiszen pont ezért van a net!
2010. szept. 27. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!