Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tropico 5 modok?

Tropico 5 modok?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 2 modot keresek a játékhoz. Néztem fórumokon de sehol se találom hogy honnan tudnám letölteni. Ahol pedig volt letöltő link, ott meg már nem élt a link.

Ha valaki tudja honnan tudnám letölteni vagy megvan neki és el tudná küldeni nekem, hálás lennék érte.

A 2 mod amit keresek:

1. House of Pleasure mod

2. Work Distance

Előre is hálás köszönetem annak aki segít. Várom a válaszokat, akár itt, akár privátban.

2020. jún. 30. 18:38
 1/4 anonim ***** válasza:

House of Pleasure:

[link]

A Work Distance pedig ennyi:

OnMsg.ClassesPreprocess = function()

const.MaximumHouseDistance = 3000 * guim

const.MaxSpouseWorkDistance = 3000 * guim

end

Esetleg ezt a sort is beleteheted:

const.HouseQualityAppealMultiplier = 5 * guim

Szóval ezt a szöveget ments el .lua kiterjesztésű fájlként és tedd a CommonLua mappába.

Forrás:

[link] [link]

2020. júl. 3. 12:58
 2/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm.

Még 2 kérdésem lenne ha nem gond.

1. Leszedtem a HOuse of Pleasuer és a No Shacks modot onnan amit linkeltél. Ez a 2 mod kompatibilis egymással, illetve 1.10-es verzióhoz vannak?

2. Lua "kiterjesztésű" fájlt hogy tudok létrehozni?

2020. júl. 3. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:

1. A House of Pleasure mod elvileg garantálja, hogy ne viskókba (shacks) menjenek az emberek. A No Shacks mod nem tudom mit csinál, de a nevéből ítélve, lehet, hogy felesleges a kettőt együtt használni. Nem tudom milyen verzióhoz vannak.

2. Valamilyen fájl menedzser programban megváltoztatod a fájl nevét, hogy a vége .lua legyen.

Például ha egy szövegszerkesztőbe bemásolod a Work Distance mod tartalmát aztán elmented, egy .txt kiterjesztésű fájlt fogsz kapni.

A .txt a "kiterjesztés".

Szóval átnevezed mondjuk workdistance.txt-ről workdistance.lua-ra.

Ehhez kell az is, hogy úgy legyen beállítva a fájl menedzser programod, hogy ne rejtse el a kiterjesztéseket.

2020. júl. 4. 09:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a segítséget. Akkor neki is esek, vagy legalábbis megpróbálom.
2020. júl. 4. 12:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!