Aranyos, mesehősös PC játékokat tudnátok mondani gyereknek?
A kisfiam most fog kapni egy számítógépet, kell az iksolához. Nem szeretném, hogy lövöldözős, véres, agresszív játékokkal játsszon. Ha nagyobb lesz, játszhat a street figheterrel, most még ne.
A játék, amit ajánlotok lehet régi is, új is úgysincs viszonyítási alapja. Amikkel én is játszottam: Disneysek pl. Lion king, aladding, 102 kiskutya, 101 kiskutya, tarzan, herkules, autóversenyzősök. Akkor volt még pink panther, mr bean, garfield, tom and jerry, scooby doo, looney tunes stb.
Egyptian Ball
Egy rókás robbantós (nem véren, barátságos grafikával)
kutyakozmetikás
barbershopos
egy malacos tankos
pokoli szomszédok
Dog island ps2-n
Ilyeneket keresek neki. Nem kell, hogy kifejezetten gyerekeknek legyen, elég, ha ártatlan, mint a barbershopos. A mesehősös, gyerekeknek való is jó, talán inkább az az érdeklődési köre még.
Köszi az ajánlatokat!
Köszi :)
Ja még egy Spongyabobosat is le fogok neki tölteni, emlékszem régen én is szórakoztam vele, számokat kellett kagylókkal eltalálni
Köszi mindenkinek, mindenkit felpntozok :)
youtuben is van egy csatorna kids games névvel, meg cartoon games névvel, de sok játékot nem tudok beszerezni
Snake Pass
Super Lucky's Tale
Shantae: Half-Genie Hero
Shantae and the Seven Sirens
Seasons after Fall
Ori and the Blind Forest
Scribblenauts Unlimited
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!