A last of us 2 szerintetek sem lett annyira jó, mint amit vártak?
Szerintem a játék mechanikája, grafikája, kidolgozott harctekhnikája csodálatos, baromi sok időbe került a megvalósítása. Viszont a történettel nem tudok kibékülni.
SPOILER ->A történetben nekem a köv. dolgok nem tetszettek: Joel halála, Ellie-nek Dina elvesztése,
Abby életébe betekintés (miért ölte meg Joel-t) mert mindent meg lehet magyarázni pl. Az is, hogy Voldemort miért gonosz, miért öl. De erre senki nem kiváncsi. Egy DLC-ben be lehetett volna mutatni Abby életét. De nekem nem tetszett az,hogy meg akarták velünk kedveltetni Abby karakterét. <-SPOILER VÉGE
Szóval véleményem szerint grafikailag állati a játék.
Sztorilag pedig már kérdéses.
Nekem tetszett a játék. A látvány valami csodálatos. A történet is jó. A bosszú vezérelte mind két szereplőt. Ha úgy vesszük az összes szereplő nem a jó oldalt képviseli. Mindegyik a túlélésre megy. Mellesleg a vége szerintem azért lett az ami, mert az első részben Ellie elmondta, hogy fél az egyedül maradástól. Most ez meg is történt. Engem inkább Dina karaktere idegesített, az előzetesből mindenki arra gondolt, hogy őt ölték meg.
Mi előrendelésben vettük meg a tesómmal, így a spoilerek nem értek el minket. Így végig tudtuk játszani rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!