Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit tennél ebben a helyzetben?...

Mit tennél ebben a helyzetben? (játék)

Figyelt kérdés

10 éves lány vagy. Egyedül élsz apukáddal, a hétvégére elutazott. Egyszer csak csengetnek. A szomszéd bácsi az, aki apukádtól szeretne kérni egy létrát. (A szomszéd bácsi egy pedofil emberrabló, és el akar vinni, de ezt te nem tudod.) Ha megmondod neki, hogy nincs otthon apukád, elrabol. Apukád egy segítőkész ember, bármit ,bármikor kölcsön ad, tehát azt sem tudod mondani, hogy otthon van.

Mit tennél?

2020. jún. 23. 18:46
 1/3 anonim válasza:

Ha nem tudom, jóhiszeműen azt mondom, vigyea létrát és akkor elvisz. Alapból hibásan tetted fel a kérdést :D

Ha viszont tudom, akkor például zárva tartom az ajtót és rendőrt is hívhatok. :D

2020. jún. 23. 18:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mikor kiskoromban egyedül maradtam itthon, én szimplán nem reagáltam, ha kopogtak/csengettek. Csenben elvoltam magamban.
2020. jún. 23. 19:36
 3/3 A kérdező kommentje:
18:57-es: Mi a hiba benne?
2020. jún. 23. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!