GTA London 1969 és 1961, GTA Advance, GTA Liberty és Vice City Stories, GTA Chinatown Wars?
Figyelt kérdés
Ki játszott ezekkel a mellék GTA részekkel? Milyen platformokon és mennyire nyerte el a tetszéseteket, mint nem fő GTA részek?#GTA Vice City #GTA: Liberty City Stories #GTA Chinatown Wars #Grand Theft Auto: London, 1961 #GTA London 1969 #GTA Advance
2020. jún. 21. 10:04
1/10 anonim válasza:
A London kivételével az összessel játszottam.
A két Stories részt PS2-n illetve telefonon toltam ki, a Wars részt megint telefonon.
Az Advance részt gépen és telefonon, természetesen emuval.
Nekem csak a két Stories rész jött be.
A Nintendo féle részek elég erőltetettek.
Ráadásul miattuk nem jött a San Andreas Stories.
Grat Nintendo
2/10 A kérdező kommentje:
Én a 2 Stories-sal PS2-n játszottam. A többivel nem tudtam sajnos, de kipróbálnám őket. A San Andreas Stories pedig szerintem jöhetett volna.
2020. jún. 21. 10:43
4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudok emulálni, meg nincs Gameboy Advance-em és PSP-m se.
2020. jún. 21. 11:01
6/10 anonim válasza:
Android Playben beírod, hogy gameboy advance emu, letöltöd.
Google Chrome, kereső, gta advance rom download.
Letöltöd ezt is és megnyitod az emuban.
Aztán fut.
A Wars meg van Androidra.
LCs is.
A VCS az csak emuval megy telefonon
7/10 A kérdező kommentje:
Azzal nem megy, kompatibilitási hibák miatt.
2020. jún. 21. 11:11
8/10 anonim válasza:
Nincs számítógéped? Azon a legegyszerűbb emulálni őket. Segítek beállítani ha kell segítség, nem bonyolult.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi kedves vagy, de most jelenleg most erre nincs alkalmam.
2020. jún. 21. 13:56
10/10 anonim válasza:
GTA Liberty és Vice City Stories-t játszottam PSP-n. Elég gyengusz lett szerintem mind a kettő, de egyszer végig lehet őket tolni. Ha jól rémlik a GTA Chinatown Wars-t is próbáltam, de az annyira egy "buta" játéknak tűnt, hogy pár perc alatt meguntam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!