Hogy jutok tovább a Prince of Persia - Forgotten Sandsban? Nem tudok továbbjutni a tömlöcből.
Figyelt kérdés
Középen egy szerkezet van amiből víz folyik és van két kar rajta. Vizsugarakon kell felugrálni ezekhez, hogy meghúzzuk ezeket. Ez meg is van, de felugrálok a végén a túloldalra és ráállok egy jelre, ami nyit valamit, de nem tudom, hogy mit. Ahová felugráltam, ott van egy folyosó, melyben nyilakat lőnek ki a falból és a folyosó végén van egy kapu, de nem nyílik sehogy.2010. aug. 1. 10:00
1/3 anonim válasza:
Ezzel a résszel még nem játszottam, de én is a Youtube-on szoktam segítséget keresni.
A The Forgotten Sandsnek itt van az elejétől a segítség:
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Sajnos nekem nem működik. A walktroughban kinyílik az ajtó, nálam viszont nem, pedig teljesen ugyanúgy csinálom. Lehet, hogy programhiba. Ez van. Azért köszönöm a válaszodat és szép napot.
2010. aug. 1. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!