Mi ez a zene Sims 3-ban?
Figyelt kérdés
Nem olyan ilyesztő mint amikor egy szellem jön. Inkább szomorú, de szinte minden második nap megszólal. Gondoltam arra is, hogy valaki ismerős meghalt mert olyan gyász zene féle, de nem is ír ki semmit, hogy gyászolnék és nem vesztettem el barátot sem mi lehet ez?2020. jún. 17. 16:24
1/5 anonim válasza:
Hát így szerintem nem fogjuk kitalálni.
A Sims 3 zenék a beállításoknál úgy emlékszem hallgathatóak, de neten is biztos van gyűjtemény. Itt meg vannak sound effectek, theme songok egybegyűjtve, talán valamelyikre ráismersz. https://www.youtube.com/watch?v=Rx4Yu7JMxr0
Nekem a leírásod alapján az ugrik be, amikor hirtelen valami elromlik.
2/5 A kérdező kommentje:
Előző kommentelő megtaláltam 6:05-től az a hang. :)
2020. jún. 18. 20:15
3/5 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki tudja? Még mindig folyton nyomatja és mostmár kezd idegesíteni is, hogy nem tudom mitől van.:D
2020. jún. 20. 23:26
4/5 anonim válasza:
A linkes vagyok, az a hang akkor van, amikor valamilyen két sim közötti kapcsolat szétmegy. Nem tudom kiválthatja-e más, de pont a videó alatt van egy kérdés erre. "maya g" 3évvel ezelőtti kérdés, ő is arra volt kíváncsi, hogy ez a hang mikor játszódik. Még azt is válaszolták, hogy amikor gyereket/állatot elvisznek, mert nem gondozzák, akkor is ez a hang van.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem. Lehet, hogy a kapcsolat megy szét mert nem szoktam sok időt barátkozásra szánni. Köszönöm :)
2020. jún. 23. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!