Need for Speed: Porsche Unleashed (vagy Porsche 2000)-ben hogy kell beírni a cheat kódokat? Nem sikerül.
Just type the following codes as Profile name to get adjacent result.
Code Result
------------------------------------------------
RKOCAR - Unlock all cars
RKOPATH - Unlock all Tracks
RKOALL - Unlock all cars & Tracks
RKOCASH - Get 9999999$ in evolution mode
At the main menu click "Create Player" and type the cheat in as the name. Click "Done" and you should hear a confirmation sound. Then choose your regular profile and play the game. You can cheat by entering these words as the Player Name
Igen, azért is írtam, hogy még inkább arcade.
Egyébként ezt sokan mondják, hogy az első elég jó volt ilyen szempontból, bevallom én nem emlékszem rá, hogy annyira jó lett volna, majd megnézem újra. Nekem a Viper Racing a kedvencem, az viszonylag valósághű és élvezetes is.
A viper rancingnak egész jó volt a fizikája, csak kezelhetetlen volt a gép. :D Viszont egy idő után azzal szórakoztam hogy miként tudom mégjobban ropiratörni a gépet. :D
De baszki, 25 éves játék!! próbáld ki a Live for Speed-et, ott is egész jó a fizika.
Viperrel még mindig szoktam játszani, vannak hozzá modern patch-ek és rengeteg letölthető pálya, autók. Mondjuk nagyon sok tényleg kezelhetetlen, főleg szimulátor módban, de van nagyon sok jó is.
LFS kimaradt nekem, majd meglesem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!