Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Battlefield 2: Complete...

Battlefield 2: Complete Collection problémák! (? )

Figyelt kérdés
Tehát az lenne az én gondom hogy a van ez a battlefield kiadás, amiben maga a játék + kiegészitők vannak (akinek megvan az tudja), és az az én problémám hogy nem tudom megcsinálni az Euro Force és az Armored Fury kiegészitőket mert egyszerüen nem tudom hogy kell. Ugy tudom hogy le kell tölteni. pls linket és segitsetek, köszönöm előre is.
2010. júl. 31. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:

nekem megvan a játék és én 1 évet küzködtem hogy hogyan kell.

na akkor:

1.Bebaszogatod a CD-t a gépbe.

2.Bemész a Sajátgépbe

3.jobb egérgomb arra a meghajtóra amiben van(nállam az E: volt)

4.Megnyitás

5.Ott kell lenni (pontosan nem tudom melyik mappába) olyannak hogy EF(Euro Force)AF(Armored Fury meg a többinek na azokat egyenként telepíted.

Ennyi nekem működött

2010. aug. 1. 11:48
 2/6 anonim ***** válasza:
ja azt lehagytam hogy ha az alap battlefield meg a Special force fel van telepítve azokat nem kell megint feltelepíteni
2010. aug. 1. 11:50
 3/6 A kérdező kommentje:
kösz, megkeresem.
2010. aug. 1. 12:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Én tudok egy egyszerűbb megoldást. Letöltöd az 1.50-es patch-et innen.

[link]

És ezeken már fent vannak az említett kiegészítők.

2010. aug. 1. 13:14
 5/6 anonim válasza:

Az Euro Force és az Armored Fury alapból rajt vannak a lemezen.Amikor elkezded telepíteni akkor ez történik:

Felrakja az alapjátékot.(Amikor felrakta akkor utána regisztáld)

Elkezd pachelni.

Felrakja a Special Forces-t. Amikor felrakta akkor utána regisztáld)

Megint patchel.

Felrakja az Euro Force-t.

Megint patchel.

Felrakja az Armored Fury-t.

És felrakja az 1.4-es patchet és kész.

Utána regisztálod a neten az Euro Force-t és a Armored Fury-t (a kézikönyvben benne van hogy hol kell és hogy hogyan) És utána már játszhatsz is velük ;) Ja és amikor kéri a játék (a telepítés alatt) hogy indítsd újra a gépet akkor ne indítsd újra!!!!)

2011. jún. 26. 16:15
 6/6 anonim válasza:
Aszt elfelejtettem mondani hogy amikor elkezdesz játszani akkor abba a fiókba lépj bele amivel regisztráltad az alapjátkot és a kiegészítőket !!
2011. jún. 26. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!