GTA4-hez képest csak nekem tűnik nehéznek a GTA5?
Jó pár éve játszok a 4-el, tök egyszerű, még ha sajna nincs végleges életerő vagy nem törli a körözést végleg mint a San Andreasba ( tényleg, miért nincs már ez a funkció ? )
Most, hogy csak 5 percig vagyok sérthetetlen vagy körözési szinttől függően kell beírni a "lawyerup" kódot az kicsit unalmas tehát ha 4 csillagos akkor 4 alkalommal.
Meg úgy az egész játékmenet olyan lassú, pl. ha elüt a kocsi fegyverrel a kezembe Niko tudott úgy is lőni , de most meg kell várni míg újra felkel a karakter. Nem is realisztikus pl. ha autóból rángatok ki ember, míg Niko fejbe verte vagy megrugdosta esetleg fegyvert fogott és úgy szedte ki a kocsiból a játékost addig itt csak kinyitja az ajtót és legyint egyet a kezével és már szál is ki az akitől elveszed a kocsit.
San Andreas után nem volt nehéz átszokni a 4-re most inkább játszok a 4-el mint az 5-el.
Amúgy , most jutottam csak hozzá a játékhoz, én gépemen nem fut el a tesóm meg most készül gyakorlatra és be -be tudok surranni a szobájába játszani a gépén. És felcseszett ez, gondoltam kisírom itt magam.
Van pár nehezebb küldi az 5-ben,a 4-ben nem volt olyan amit többször is újra kellett kezdjek
Főleg a repülős küldik nehezek. De ez szerintem így jó,legyen valami kihívás
Attól még a 4 a kedvencem,jobb karakterek,sztori,jobban tetszik a város is,és ott pedig a vezetés realisztikusabb és nehezebb. Az 5-ben olyan mintha egy kartondobozt irányítanék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!