Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA4-hez képest csak nekem...

GTA4-hez képest csak nekem tűnik nehéznek a GTA5?

Figyelt kérdés

Jó pár éve játszok a 4-el, tök egyszerű, még ha sajna nincs végleges életerő vagy nem törli a körözést végleg mint a San Andreasba ( tényleg, miért nincs már ez a funkció ? )

Most, hogy csak 5 percig vagyok sérthetetlen vagy körözési szinttől függően kell beírni a "lawyerup" kódot az kicsit unalmas tehát ha 4 csillagos akkor 4 alkalommal.

Meg úgy az egész játékmenet olyan lassú, pl. ha elüt a kocsi fegyverrel a kezembe Niko tudott úgy is lőni , de most meg kell várni míg újra felkel a karakter. Nem is realisztikus pl. ha autóból rángatok ki ember, míg Niko fejbe verte vagy megrugdosta esetleg fegyvert fogott és úgy szedte ki a kocsiból a játékost addig itt csak kinyitja az ajtót és legyint egyet a kezével és már szál is ki az akitől elveszed a kocsit.

San Andreas után nem volt nehéz átszokni a 4-re most inkább játszok a 4-el mint az 5-el.

Amúgy , most jutottam csak hozzá a játékhoz, én gépemen nem fut el a tesóm meg most készül gyakorlatra és be -be tudok surranni a szobájába játszani a gépén. És felcseszett ez, gondoltam kisírom itt magam.

2020. jún. 15. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A GTA V szerintem az egyik legkönnyebb játék a szériából.
2020. jún. 15. 14:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A GTA V valóban könnyű, ha sokáig szarakodsz egy checkpoint-tal, akár át is ugorhatod, abban viszont igazad, hogy sok téren visszafejlődött az V a IV-hez képest. Szerintem még mindig a GTA IV az egyik legjobb GTA.
2020. jún. 15. 15:10
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Én pont fordítva vagyok ezzel, az V-öt játszottam ki legkönnyebben, ha jól emlékszem két délután kész is volt. A San Andreas pl. nagyságrendekkel nehezebb volt. Az V-nek egyedül az Online részében vannak az újabb patchekben olyan küldetések (főleg a Doomsday Heist) amik viszont tényleg nehezek.
2020. jún. 15. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Van pár nehezebb küldi az 5-ben,a 4-ben nem volt olyan amit többször is újra kellett kezdjek

Főleg a repülős küldik nehezek. De ez szerintem így jó,legyen valami kihívás

Attól még a 4 a kedvencem,jobb karakterek,sztori,jobban tetszik a város is,és ott pedig a vezetés realisztikusabb és nehezebb. Az 5-ben olyan mintha egy kartondobozt irányítanék

2020. jún. 15. 21:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
GTA 4 nagyon jó GTA. Küldetések könnyűek de élvezhetőek, bár az 5 is jó játék. A IV-be az autóvezetés a legjobb, bár sokaknak nem tetszik, túl realisztikus.
2020. aug. 5. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!