Csábításból jeles élet a gimiben.. Az 1. Epizódban kitől kell 25$t szerezni?
Figyelt kérdés
2.szorra próbálom, de nem tudom hogy kitől kell pézt kérnem a képre, és a tandíjra.. Kértem Natenieltől ő csak megsértődött, Kentől aki csak megsajnált, és attól a rockertől aki csak mégjobban megutált.... Most elakadtam.. Valaki tudja?2020. jún. 15. 11:59
1/4 anonim válasza:
Megvárod míg összegyűlik, és megveszed a bazárban. Nem kell kérni senkitől... Amúgy van fent végigjátszás a neten.
2/4 anonim válasza:
Senkitől nem kell kérni. Rá kell menni városra és azon belül a bazárban tudod megvenni
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Azt esetleg tudja valaki hogy a szetteket kötelező e megvenni?
2020. jún. 16. 00:14
4/4 anonim válasza:
Jaj, a régi szép idők xD Rengetegszer kijátszottam a részt, mindent kipróbáltam benne. Akkoriban még lehetett meghívókkal csalni, hehe.
Amúgy mindig 1 darab szettet kell megvenni, a többit nem kötelező utólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!