Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan szokjak le a Play...

Hogyan szokjak le a Play Station 4-ről?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok és szerintem kicsit ps4 függő.

Ahogy hazaérek a munkából vagy valahonnan rögtön játszok több órán keresztül.

Múlthét szombat egész nap előtte ültem és csak pisilni és enni mentem ki.

Sokszor felb*$#%sznak a játékok és olyankor képes vagyok ököllel belevágni a falba vagy a térdemet ütni idegességemben és közben kiabálok..

Ez már nem normális és szeretnék leszokni a ps-ről hisz a való életben kell fejlesztenem magam nem pedig egy virtuális játékban.

Olvasni is imádok, de azt is hanyagolom a játék miatt.

Barátaim sem nagyon vannak, párom főleg. Na meg a pénztárcámnak sem tesz jót hisz sok játékot megjelenés napján vettem meg amikor 20-21ezer forint..

Pedig élvezem a játékot és szeretek is játszani, de ha csak előtte ülök lemaradok az életről..

Ha közületek volt már valakivel így az segíthetne, megköszönném.

Még a The Last of Us Part 2 játékot végig akarom játszani mert azt nagyon várom, de utána valahogy le kéne szoknom és élnem kell.

2020. jún. 13. 21:44
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem, ha élvezed a játékot, akkor nyugodtan nyomjad. Nem kell teljesen leszokni róla. Én is a mai napig rendszeresen játszom, pedig bőven túl vagyok a harmadik X-en. :) Meg kell tanulni mértéket tartani és felállítani a prioritásokat. Tehát, ha van egy fontos feladat, amit el kell végezned, akkor előtt azzal foglalkozz, és utána jöhet jutalomnak a játék. :)
2020. jún. 13. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Én is azt mondom, hogy nem kell erről leszokni. Ettől nem leszel meddő, vagy tömeggyilkos, vagy mittomén. Egy egészséges mértéket lehet tartani.
2020. jún. 13. 22:19
 3/5 anonim ***** válasza:
69%
Próbáld meg, hogy elteszed úgy, hogy ne legyen szem előtt, hogy ne tudjál azzonal elkezdeni játszani. Tedd el egy szekrény mélyére, vagy valami, hogy ne essél kísértésbe. Csak addig fog hiányozni, amíg neki nem állsz mondjuk olvasni. Aztán ha úgy érzed, tudod normális mértékben használni, visszarakod a helyére.
2020. jún. 14. 04:18
 4/5 anonim ***** válasza:
79%

majd ha miatta elhanyagolod a munkádat, alvást

a dühöngés ellenben az tényleg nem jó, azzal kellene kezdeni vmit

egyébként meg itt a nyár, veszel rollert, bicajt és kimész minden nap egy órát

2020. jún. 14. 13:35
 5/5 Tartár Mátyás ***** válasza:
79%
egyetértek 4-essel, ha nagyon ütni, rúgni akarsz, esetleg vegyél egy boxzsákot, vagy hasonlót
2020. júl. 7. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!