Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Brawl Stars season quest-ek...

Brawl Stars season quest-ek eltűnnek ha lejár az aktuális season?

Figyelt kérdés
Csak kiváncsi lennék érdemes e tartogatni következő season-re a quest-eket vagy nem.

2020. jún. 11. 16:17
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

Ez jó kérdés! Mivel a Brawl Stars történelmében még csak ez az első alkalom hogy van brawl pass, quest-ek stb. ezért mi játékosok nem tudjuk hogy megfognak e maradni.

De nekem van egy elképzelésem. Mivel, hogy van olyan 500 token-es küldetés ami például, ÖLJ 40 ELLENFELET JACKYVEL (KILL 40 ENEMY WITH JACKY). És ebből azt akarom kihozni hogy ez nem 10 perc teljesíteni, főleg akkor, amikor már azzal a brawlerrel elérted az adott kupát rank 21 felett, ugye a SEASON END miatt ami két hetente vagy.

ÚGYHOGY ÉN AZT GONDOLOM, HOGY A QUEST-EK MEGMARADNAK, HA LEJÁR A KÉT HÓNAPOS SEASON.

REMÉLEM AZÉRT TUDTAM SEGÍTENI! HA MÉG VAN VALAMI KÉRDÉSED, A BRAWL STARS-AL KAPCSOLATBAN, NYUGODTAN ÍRD LE!

ÜDV:BENCE

2020. jún. 12. 07:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Én is abban reménykedem hogy megmaradnak.
2020. jún. 12. 08:24
 3/4 anonim válasza:
100%
Nyílván eltünnek mert akkor egy másik szezon lesz más questekkel
2020. júl. 2. 16:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, megtudtuk, hogy eltűntek.
2021. jan. 20. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!