Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha lottó milliomos, milliárdos...

Ha lottó milliomos, milliárdos vagy, akkor már nem átlagembernek számítasz?

Figyelt kérdés
Például hatoslottón ha megnyered a mostani 933 milliót, akkor mad nem átlagembernek számítasz? Vagy akár "csak" 220 milliót.

2020. jún. 11. 14:51
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Mindenkinek a szubjektív megítélése alá esik hogy mitől gondol valakit átlag vagy nem átlag embernek.
2020. jún. 11. 15:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Általánosságban véve kérdeztem.
2020. jún. 11. 15:17
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Hát nézd én láttam nemrég egy fiatalabb bandát, akik egy 30 milliós kocsiból szálltak ki. De olyan semmitmondó ágról szakadtan néztek ki, hogy egyáltalán nem tűntek "nem átlag embernek".
2020. jún. 11. 15:21
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Hmm. én nem gondolom, hogy az ember átlagon felülivé válik kizárólag a vagyoni helyzetére nézve.
2020. jún. 11. 20:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én meglátásom szerint nem átlagos az aki vagy fizikailag különbözik nagyban, vagy képességben-teljesítésben. Mindkettőnek lehet hozadéka a vagyon, de nem ez teszi különlegessé őket :)
2020. jún. 13. 12:52
 6/8 anonim ***** válasza:
A pénztől így a legtöbb átlagember, csak süllyed színvonalában. Rosszabb lesz, mint az újgazdagok.
2020. júl. 1. 16:11
 7/8 anonim ***** válasza:

ha csak költegeted, akkor igen, kb átlagos ember maradsz és nem kürtölöd világgá, hogy lottónyertes vagy.

ha befekteted, és sikeres is, akkor sikeres vállalkozó lehetsz.

2021. dec. 5. 21:46
 8/8 anonim ***** válasza:
jellem nem vásárolható pénzért, átlag feletti életszínvonal viszont igen.
2022. febr. 4. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!