Ha lottó milliomos, milliárdos vagy, akkor már nem átlagembernek számítasz?
Figyelt kérdés
Például hatoslottón ha megnyered a mostani 933 milliót, akkor mad nem átlagembernek számítasz? Vagy akár "csak" 220 milliót.2020. jún. 11. 14:51
1/8 anonim válasza:
Mindenkinek a szubjektív megítélése alá esik hogy mitől gondol valakit átlag vagy nem átlag embernek.
2/8 A kérdező kommentje:
Általánosságban véve kérdeztem.
2020. jún. 11. 15:17
3/8 anonim válasza:
Hát nézd én láttam nemrég egy fiatalabb bandát, akik egy 30 milliós kocsiból szálltak ki. De olyan semmitmondó ágról szakadtan néztek ki, hogy egyáltalán nem tűntek "nem átlag embernek".
4/8 anonim válasza:
Hmm. én nem gondolom, hogy az ember átlagon felülivé válik kizárólag a vagyoni helyzetére nézve.
5/8 anonim válasza:
Az én meglátásom szerint nem átlagos az aki vagy fizikailag különbözik nagyban, vagy képességben-teljesítésben. Mindkettőnek lehet hozadéka a vagyon, de nem ez teszi különlegessé őket :)
6/8 anonim válasza:
A pénztől így a legtöbb átlagember, csak süllyed színvonalában. Rosszabb lesz, mint az újgazdagok.
7/8 anonim válasza:
ha csak költegeted, akkor igen, kb átlagos ember maradsz és nem kürtölöd világgá, hogy lottónyertes vagy.
ha befekteted, és sikeres is, akkor sikeres vállalkozó lehetsz.
8/8 anonim válasza:
jellem nem vásárolható pénzért, átlag feletti életszínvonal viszont igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!