Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek a Sims 3...

Mi a véleményetek a Sims 3 Late Nigh(Leszáll az éjj) kiegészítőről?

Figyelt kérdés

#kiegészítő #Sims #Sims 3 #Leszáll az éjj
2020. jún. 10. 21:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia, leírom az én tapasztalataimat/gondolataimat róla, de valószínűleg mindenki máshogy vélekedik róla. :)

A kedvencem, ami a kiegészítővel jött, azok az apartmanok/felhőkarcolók voltak. A város /Bridgeport/ is tetszett, a lakói nagyon színes egyéniségek. A hajak/ruhák kifejezetten jók szerintem, tökéletesek az éjszakai élethez/hírességrendszerhez, leginkább extrémnek, divatosabbnak mondanám őket. Azt sajnálom, hogy a gyerekek/tipegők nem kaptak semmit/vagy nem sok mindent. (Erre nem emlékszem már)

A hírességrendszer számomra kicsit zavaró volt, főleg, ha jött a lesifotós és soha nem ment el. Meg a botrányok kicsit zavaróak, főleg ha nem is tettél semmit, csak más elterjesztette rólad a pletykát.

Ez alatt a két nap alatt mindenki bunkó lesz a simmel: a barátok, a többi sztár, a boltokban is kiírják, hogy nem szívesen szolgálnak ki/nem adnak kedvezményt.

De le lehet fizetni a lesifotósokat vagy másra is rákenheted a botrányt. Meg beszélhetsz a barátaiddal erről és ha elmondod nekik az igazságot, akkor ismét hinni fognak neked és nem hisznek a pletykáknak. :D

Jött a kiegészítővel a vámpírság kezdetleges/kicsit egyszerűbb változata. A vámpírok a Természetfeletti erők kiegészítővel mintha kicsit kidolgozottabbak lennének, és a lehetőségük is több lenne.

Meg jött vele a színész/rendező karrier, de azt kicsit nehéz szerintem kivinni. Mindkettőnél oda kell figyelni a hírességpontokra, a színésznél a karizmára, a rendezőnél az írásra.

Jött még a mixerkedés is, azt szerintem nem lehet karrierként kiválasztani, csak úgy, ha elmész a bárba, és a mixerre kattintva mintha valami olyan lenne, hogy "dolgozzon mixerként".

Összességében nem rossz kiegészítő, de egy nyugisabb ember számára (mint nekem :D) túlságosan pörgős volt. De a legjobb: minél nagyobb a hírességpontod, annál több ajándékot kapsz postaládán keresztül. :)

2020. jún. 13. 16:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Hű, köszi a véleményt, sokat segítettél! Nagyon,nagyon köszönöm!
2020. jún. 14. 12:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmiség, van pár kiegészítőm a simshez, kérdezz nyugodtan, ha kíváncsi lennél valamire ^^

Most jutott eszembe, hogy kihagytam, hogy még alapíthatsz saját bandát, és beérkezett a cselló, zongora, dobolási skill is. Vannak ilyen metróállomások is(a városban elvileg ez a leggyorsabb utazási módszer), és ha van valami zenei képességed, akkor tudsz ott borravalóért zenélni. Esetleg ki is zsebelhetnek a metrón kb 5-10 simoleon értékben.

Ó, és van még ilyen gyorsakaja árus/bódés kocsi (nem jut eszembe a neve), ahol tudsz ennivalót venni, de ez mindig máshol van.

2020. jún. 15. 14:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, a segítőkészségedet :)
2020. jún. 16. 09:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az előző válaszoló nagyon szépen összefoglalta a dolgokat, szóval én annyit tennék hozzá, hogy nálam nagyon hamar belassult Bridgeport, ha hármas fokozatú gyorsaságon voltam, akkor akadozott, ami szerintem nagyon zavaró játék közben. Pedig amúgy szerintem nagyon szuper város, és leginkább ott tudod kielvezni az új kiegészítő lehetőségeit, pl Sunset Valleyben egyáltalán nem ugyanolyan
2020. jún. 25. 14:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg, ez így eszembe se jutott, de nekem is akadozott a város, amikor be volt kapcsolva kb. 4 főkiegészítő és 2 ilyen cuccos csomag. De az apartmanoknál a liftek akadtak leginkább, meg azoknak a hírességeknek a telkei, ami túlságosan nagy volt, és sok tárgy(mindenféle dekoráció) volt rajtuk.

Ezért ma már mindig csak 1-2 kiegészítővel játszom. De azon csodálkoztam, hogy a Szigetvilágom nem akad, pedig ez sokaknak nem volt jó, nekem pedig csak egy "gagyi" gépem van, szóval ez örök kérdés számomra (jó nem örök, mert csak pár napja van meg, de tisztára beparáztam, amikor a megrendelés után láttam, hogy sokaknak akadt/plusz egy olyan simses magyar vidisnek is, akinek igazán "király" a gépe. :) )

2020. jún. 25. 22:06
 7/8 anonim ***** válasza:

A Szigetvilág nekem is akadozik, úgyhogy szerencsés vagy :) nagyon tetszik az elképzelés, de élvezhetetlen a játék, mert állandóan megáll:(

2020. jún. 26. 12:34
 8/8 A kérdező kommentje:
Nekem megvan még az állatos kiegészítő... Szerintetek ha mindkettőt bekapcsolom nekem is akadni fog?
2020. jún. 27. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!