A Call of Duty Modern Warfare-ban miért van ilyen spawnkill? több lenn
Figyelt kérdés
Természetesen a 2019-es CoD multijáról beszélek. Ilyenekről, mint hogy lespawnolok, aztán előremegyek, de mögém spawnolja le az enemyt, aki aztán ugye könnyűszerrel kinyír. Ja és fordítva is megtörtént, de az ilyen gyilkosság nem nagy dicsőség. Főleg a Shipment pályán van ez, mert ez ugye kisebb pálya, de azért ez már a pofátlanság netovábbja...2020. jún. 9. 21:48
1/5 anonim válasza:
A Shipment ugyanilyen nyomorult volt a WW2-ben és a CoD4-ben is, csak az emberek hajlamosak a felejtésre. De mikor az Aniyah Palace (az egyik legnagyobb multis map) egyik eldugott sarkába rak le pont egy ellenséges puskacső elé, az már mindennek a teteje...
2/5 A kérdező kommentje:
ja ne is mondd, nem csak kis pályáknál van ez, csak kellett egy példa... Mindig nyugodtan ülök le játszani a CoD elé, aztán tisztán őrülten, káromkodva állok fel utánna...
2020. jún. 10. 16:07
3/5 anonim válasza:
Nem ez a kérdés de ma játszani akartam vele,egy nagy frissités után és meglepődve tapasztaltam,hogy 55-ös szinten vagyok pedig a frissités előtt már 102-es szinten voltam,mi történhetett?
4/5 A kérdező kommentje:
a szintet visszaállítják minden új season-ba 55re (legalább nem 0-ra)
2020. jún. 12. 23:10
5/5 anonim válasza:
Értem akkor ez úgymond természetes,de azért elég durva.
A régebbi codoknál nem volt ilyen. Köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!