Sims2-höz melyik oldalról tudok letölteni állatokat?
Figyelt kérdés
Inkább ne regisztrációs,de végsősoron lehet az is! :)2010. júl. 31. 11:28
1/2 anonim válasza:
ezt konkrétan hogy érted? mert az ilyeneket, mint a macska és a kutya egy külön kiegészítővel, a sims2 házikedvenccel lehet megtalálni, viszont ha ez megvan, és csak teljesen új állatokat szeretnél szerezni, akkor én a modthesims.info-t ajánlom. igaz, hogy regis, de tök ingyenes, és szinte bármit megtalálhatsz. Van itt mindenféle állat, csak ügyesen kell keresni :)
2/2 anonim válasza:
előző vagyok, pontosítanék. a mindenféle állatot úgy értettem, hogy már mások által előre megkreált cicák és kutyusok vannak, meg pl újfajta hörcsögketrecek... de mondjuk van tehén meg ló is, csak azok olyanok, mint egy használati tárgy, és igazából nem túl érdekesek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!