Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ha nem leszek otthon Steam...

Ha nem leszek otthon Steam Summer Sale közben, akkor Linuxos laptopra vagy okostelefonra fel tudom telepíteni a Steamet úgy, hogy a Windowsos játékokat meg tudjam venni? Engedni fogja?

Figyelt kérdés
Nem tudom már, hogy ha csak a Steam weboldalára bejelentkezek, és nem töltök le Steam klienst, akkor úgy is tudok vásárolni? Az is egy alternatíva lenne?
2020. jún. 8. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:

A kliens csak a játék telepítéséhez és futtatásához kell, vásárolni az online felületen tudsz. Igazából csak ott tudsz, mikor a kliensen belül nyitod meg az áruházat, az is a webes felületet tölti be, mintha böngészőből csinálnád.

2 hét a summer sale, de ha mégsem tudnál géphez jutni addig akkor csak internetelérés meg egy böngésző vagy a mobilos Steam applikáció kell hozzá. Ha külső forrásból fizetsz akkor még annak a fizetési módnak az elérése kell, vagy ha előre felkészülsz és feltöltöd a steam egyenleged, akkor abból tudsz vásárolni.

2020. jún. 8. 19:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Na és a Summer Sale nél két hétig mindig ugyanazok az akciók állandóan elérhetőek vagy pl. 3 napig ez a pár ezer játék van leárazva, pár nap után megint más pár ezer?
2020. jún. 8. 19:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Fix a leárazás, ahogy ráadták a termékre a leárazást, a végéig azon marad. Régen voltak villámakciók, de mivel rengetegen megvették majd visszatérítették majd újra megvették a hirtelen olcsóbb játékot, ezt a rendszert megszüntették. Ami az első nap megkapta az akciós árát, az 2 hétig azon marad. Esetleg az első nap valami még nem kapja meg, vagy lassan frissítik az adatbázist és később jelenik meg egy játék akciós ára, érdemes többször ránézni a kiszemeltekre.

A leárazást nem a Valve csinálja, hanem a játék kiadója, így teljes mértékben rajtuk múlik hogy mikor és mit fognak leárazni. Jellemzően ilyenkor szinte mindent, ez a legnagyobb akciós időszak a karácsonyi mellett.

2020. jún. 8. 19:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mégegyszer!
2020. jún. 8. 20:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Annyit még elfelejtettem kérdezni, hogy ha be van kapcsolva a Steam Guard és bejelentkezek a Steam weboldalról (tehát nem a Steam kliensből) hogy vegyek valamit, a Linuxos laptopon vagy okostelefonon akkor fog majd értesítést küldeni az email címemre, hogy "idegen" lépett be? Anélkül nem tudok majd vásárolgatni sem, hogy ne igazolnám magam?
2020. jún. 9. 21:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha be van kapcsolva a guard, akkor a telefonra küld kódot, azt kell megadni a bejelentkezéskor. Ennyire "távolról" meg nem léptem be, de szerintem nem küld emailt, a telefonos azonosítasból egyértelmű, hogy a fióktulajdonos lépett be.
2020. jún. 9. 21:50
 7/7 A kérdező kommentje:
OK, viszont annyi a különbség, hogy nekem e mail re küld értesítést.
2020. jún. 11. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!