Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Működhet? Egyáltalán tényleg...

Működhet? Egyáltalán tényleg létezik ilyen?

Figyelt kérdés

Úgy hallottam, hogy a PS-hez vagy az XBOX-hoz(esetleg mindkettőhöz, nem tudom) lehet vásárolni ilyeneket, hogy kormány, sebességvàltó, meg pedàlok. Nos, kormányt és pedàlokat valóban láttam, de sebességvàltót nem, szóval nem tudom jól tudom-e. Az az igazság, hogy soha életemben nem játszottam ilyeneken, de szeretnék megtanulni vezetni. Az autós oktatóm szerint nem lehet engem megtanítani vezetni. Ember nincs aki mellé beülhetnék vezetni, senki nem meri rám bízni az autóját (megértem mondjuk).

Szerintetek, ha befektetek ilyenekre, akkor megtanulhatnék vezetni? És milyen játékok kellenek ehhez? Esetleg járjak el gokartozni is(azt olvastam jól fejleszti a vezetési képességeket)?

Jól jönne egy kis felvilágosítás.

Csak értelmes válaszokat kérek!

2020. jún. 7. 02:58
 1/2 anonim ***** válasza:

de szeretnék megtanulni vezetni.

De egy videojatekbol soha nem fogsz. Ulhetsz te a kegkiralyabb autoszimulatorban is.

Esetleg probalkozz mas oktatoval.

2020. jún. 7. 06:49
 2/2 anonim ***** válasza:
meg tanulhatsz vezetni de ahoz több millás setup kell. Váltás viszont gyakorolhatsz.
2020. jún. 8. 03:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!