Régen volt a Mighty Beanz-ből olcsóbb változat. Annak mi volt a neve?
Figyelt kérdés
Tehát amikor én gyerek voltam (kb 7-8 éve) nagy divat volt a Mighty Beanz(Javítsatok ki, ha rosszul írom), és a Tescoban volt belőle olcsóbb változat, azok is babok voltak, de nem volt belőlük "dagi" változat, és nem "festettek" voltak, hanem csak a bab formàra volt húzva egy műanyagfólia valamilyen arccal. Tehát sokkal "gagyibb" volt, és nagyon olcsók, talán, ha jól emlékszem, akkor egy zacskóban öt darab volt, és mindig a Tesco kasszàjàhoz volt kitéve. Én személy szerint nagyon szerettem azt is. Mi volt annak a neve? Sehogy nem találom hiába írok be bármit a Google-be.
Csak értelmes válaszokat kérek, trollok kíméljenek!
2020. jún. 5. 03:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!