Miért droppol az fps a fortniteba? (Többi lent)
Sziasztok. Az mitől lehet, hogy a fortniteba nekem nagyon gyakran droppol az fps a játékba. De úgy hogy ez már így játszhatatlan lett. Régebben minden rendben volt a játékkal, akkor is voltak fps droppok de nem ilyesmik, hogy 60-ról leugrik 1-re meg hasonlók.
Mitől lehet ez? Nagyon szépen köszönök minden segítséget. Azt hozzá kell tennem hogy minden más játék tökéletesen megy!
1. Ahogy azt mondta az előttem szóló telepítsd újra a játékot
2. Érdemes megnézni hogy van-e Update a videókártyádra.
3. Ha leírod a géped akkor egyszerűbb lenne megmondani hogy lehet nem elég a processzor vagy valami.
4. Lehet hogy pl a videókártyád nem támogatott.
5. Vagy esetleg próbáld meg kisebb grafikán
Nekem is ugyan ez volt és az volt a megoldás hogy vettem új videókártyát mert a régi nagyon gyenge volt.
Hello
Mint említettem, az újratelepítést már próbáltam😔.
Okés rendben meg fogom!
Régebben egy bénább processzor volt a gépemben mint most.
És akkor történt valami, mert így egyik napról a másikra
Egyszerűen nem ment csak a fortnite.
Minden más játék jól ment
Az lehet nem fontos információ, de leirom, hogy régebben nem a videokártyába volt bedugva a hdmi, hanem az alaplapba(ne kérdezd miért😂)
És úgy ment nekem a jàtèk.
De azt is próbáltam hogy visszadugom az alaplaba hátha, de hát semmi.
Creativba amúgy megvan a fix 60, de team rumbleba meg a hasonló módokba mindig leesik.
Mediumba játszottam és jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!