Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok, olyan filmet, amit...

Tudtok, olyan filmet, amit Pc-re is elkészítettek és szerintetek jó is, vagy fordítva?

Figyelt kérdés
Például: Doom, Mortal Kombat, satöbbi
2010. júl. 30. 20:10
 1/6 cheesysnail válasza:
wing commander
2010. júl. 30. 20:24
 2/6 anonim ***** válasza:

A Prince of Persia szerintem nem olyan roszz, mint mondják.

Most fog megjelenni a kane & lynch dead men filmre és Bruce Willis és Jaime Foxx lesz a főszereplő, na az biztos jó lesz.

2010. júl. 30. 21:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Kane & Lynch filmen? izgi lehet :) Sajna a játék nekem nemmegy (Allergiás a SideWinder egérre -.-)
2010. aug. 3. 16:38
 4/6 anonim ***** válasza:

"Tudtok, olyan filmet, amit Pc-re is elkészítettek és szerintetek jó is, vagy fordítva?"

Inkább úgy kellett volna kérdezni,hogy Játékból készült film.

A Perzsia Hercege nem rossz,de sok hülyeség is van benne a mi a játékban nem volt.

Resident Evil (magyarul Kaptár)

Nem rossz,de a harmadik rész már fos.

Street Fighter film.....egyik kedvenc.

2010. aug. 5. 15:13
 5/6 Aelyon ***** válasza:

Hát ha a Street Fighter film a kedvenced, akkor te aztán nem lehetsz Street Fighter fan. Az a film úgy szégyen mint önálló film, de mint játékból készült film is. Egyik legszarabb "film" amit láttam.

Ja, és a fanok által készitett vidik sokkaal jobbak nála.

2010. aug. 6. 07:48
 6/6 anonim ***** válasza:

Jó beismerem akkor az volt a kedvenc, de azt is nézd meg,hogy a fan vidinek nem volt költségvetése.

Igazából és a Tomb Ridert még bírom ami jó.

2010. aug. 6. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!