Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » LOL-os kérdés: Miért csak...

LOL-os kérdés: Miért csak Teemo-val és Zoe-val tudok játszani? Nekem csak a no-skill karakterek valók?

Figyelt kérdés

2020. jún. 2. 12:45
A kérdező szavazást indított:
Neked tényleg csak no-skill karakterek valók
Nincs minden veszve, talán
14 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
20%
csak ne rankedezz
2020. jún. 2. 13:01
 2/7 Oaken Di válasza:
26%

Talán.

Teemo egy jó karakter. Én csak heimer dingerezni tudok.

2020. jún. 2. 13:08
 3/7 pappgr ***** válasza:
93%
Bocsáss meg hogy feltételezek dolgokat, de úgy érzem új játékos vagy. Én azt ajánlom, hogy ne rágódj ezen. Sőt, ha a leggyorsabban akarsz fejlődni, akkor válassz ki csak pár karaktert akivel játszol, így sokkal könnyebb megtanulni a macro-t azaz a "pályát". Ha nem azon kell gondolkodnod minden meccsen, hogy használt optimálisan a karaktered akkor jobban tudsz koncentrálni a nagyobb távú döntésekre. Ezen kívül ha meg akarsz tanulni egy új karaktert akkor keress valakit aki nagyon jó vele (gyakran találsz otp streamer-eket). Plusz amíg nem játszottál egy karakterrel legalább 50 meccset addíg nem állíthatod hogy elsajátítottad.
2020. jún. 3. 13:20
 4/7 pappgr ***** válasza:
92%
BTW teemo és Zoe ellen irritáló játszani, eztért ha ilyen kérdést teszel fel akkor sok toxic ember fog nem szép dolgokat mindani rólad, csa azért mondom hogy felkészülj rá.
2020. jún. 3. 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
Teemo nem unskilled. Ha yasuoznál, yiznél, vagy gareneznél már sokszor mevertek volna a való életben. Zoe.... Zoe nemannyira unskilled, inkább unbalanced karakter.
2020. jún. 5. 18:08
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
HAIL TEEMO
2020. jún. 16. 16:07
 7/7 anonim ***** válasza:
84%
Zoe mióta no skill? Szerintem meg pont, hogy piszkosan nehéz karakter, egyáltalán nem könnyű elsajátítani, nagyon sok gyakorlás kell h eltaláld az enemyt a kombóival. Egyáltalán nem kezdőknek ajánlott hős. Teemo könnyebb de azt sem nevezném no skillnek, ha no skillről van szó akkor Garen vagy Master Yi jut eszembe.
2021. febr. 3. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!