Snowrunner-ben ezt hogyan lehet megcsinálni?
Figyelt kérdés
Böngésztem már csomót de semmi info nincsen róla sajnos.. elgondolkoztam hogy most akkor ezt ténylegesen nem lehet megcsinálni? mert ha tényleg nem akkor nagyon el lett szúrva :D ha meg meglehet akkor miért nem foglalkozott eddig vele senki a neten? na mind1... arról lenne szó hogy a service trailer-t hogyan lehet újratankolni? a repair pontokat a service hub-nál lehet ha átsétálok a service hubon újratölteni azt tudom, a service hubnál a benzint nem tölti fel benne se a benzínkútnál, manuálisan se és automatikusan se, hogyan kell újratölteni benne a benzint?2020. máj. 30. 18:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!