1.0.1.501 verziójú Civilization VI-hoz lehet tudni, hogy mikor lesz kompatibilis magyarítás?
Miért érné meg jobban torrent-ezni mint megvenni? Pont a torrent-es felfogás miatt nincs a legtöbb játékhoz magyar felírat. Minek vesződjenek vele a készítők ha mi úgysem "vesszük" meg a játékot, hanem csak "élvezzük"? A magyarítások alkalmazkodnak a játékhoz, és nem fordítva sajnos.
Illetve azért nem "döntheti" el a játékos mert a patch-ekkel a játék hibáit javítják, továbbá új tartalmakat adnak hozzá.
Most nem bántani akarlak de az Angol a világnyelv. Szerintem egy minimum alap szintű angol tudás ma már alap. Alap szintű tudással is bőven érthetőek a játék dialógusai. Persze ha valami egészségügyi dolog miatt nem tudnád megtanulni az angolt az már más kérdés lenne, de sajnos akkor se lehetne mit tenni ez ügyben.
És mi van akkor, ha világnyelv az angol? Ugráljam körbe? Alapszinten nagyjából egy kicsit tudok, de alapvetően nem használom az angol nyelvet.
Akkor most csak azért végezzek el egy nyelvtanfolyamot, hogy egy játékkal élvezhetően tudjak játszani, főleg hogy ehhez a játékhoz létezik is magyarítás, csak éppen nem ahhoz a verzióhoz, ami Nekem van.
És hogy kicsit mérgesen személyeskedjek is, szép dolog és büszke is lehetsz arra, hogy tudsz angolul, de a magyar értelmezés már annyira nem megy. Azért írtam a torrentes példát, mert ott eldönthetem, hogy Én éppen melyik verziójut akarom letölteni. Régen az eredeti játékoknál is ellehetett dönteni, hogy meddig patcheli fel az Ember.
De amúgy értem, hogy mit írsz, csak Én egyszerűen kényelmesebben tudok úgy játszani, ha magyar az amit olvasok, nem még fordítom Magamban, meg húúú... ezt a szót nem ismerem... meg blablabla. Így nem tudok magabiztosan játszani, és nem is tudom Magam beleélni az adott játékba.
Na mindegy. Ne haragudj, ha kicsit kirohantam!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!