Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » 1.0.1.501 verziójú Civilizatio...

1.0.1.501 verziójú Civilization VI-hoz lehet tudni, hogy mikor lesz kompatibilis magyarítás?

Figyelt kérdés
2020. máj. 29. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez csak is a magyar fansub-os team-en múlik. Már ha még nem dobták a project-et.
2020. máj. 29. 20:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Önkéntesek csinálják a szabadidejükben. Akkor ha lesz idejük és kedvük hozzá.
2020. máj. 29. 22:35
 3/8 A kérdező kommentje:
És visszapatchelni hogy lehet a játékot az előző verzióra?
2020. máj. 30. 09:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Eredetit sehogy. Max ha le torrent-eled az adott verziószámú példányt.
2020. máj. 30. 10:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát az nagyszerű... Jobban megéri torrentezni a játékokat lassan... Miért nem döntheti el a játékos, hogy melyik verzióval szeretne játszani?
2020. máj. 30. 11:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Miért érné meg jobban torrent-ezni mint megvenni? Pont a torrent-es felfogás miatt nincs a legtöbb játékhoz magyar felírat. Minek vesződjenek vele a készítők ha mi úgysem "vesszük" meg a játékot, hanem csak "élvezzük"? A magyarítások alkalmazkodnak a játékhoz, és nem fordítva sajnos.

Illetve azért nem "döntheti" el a játékos mert a patch-ekkel a játék hibáit javítják, továbbá új tartalmakat adnak hozzá.

Most nem bántani akarlak de az Angol a világnyelv. Szerintem egy minimum alap szintű angol tudás ma már alap. Alap szintű tudással is bőven érthetőek a játék dialógusai. Persze ha valami egészségügyi dolog miatt nem tudnád megtanulni az angolt az már más kérdés lenne, de sajnos akkor se lehetne mit tenni ez ügyben.

2020. máj. 30. 12:24
 7/8 A kérdező kommentje:

És mi van akkor, ha világnyelv az angol? Ugráljam körbe? Alapszinten nagyjából egy kicsit tudok, de alapvetően nem használom az angol nyelvet.

Akkor most csak azért végezzek el egy nyelvtanfolyamot, hogy egy játékkal élvezhetően tudjak játszani, főleg hogy ehhez a játékhoz létezik is magyarítás, csak éppen nem ahhoz a verzióhoz, ami Nekem van.

És hogy kicsit mérgesen személyeskedjek is, szép dolog és büszke is lehetsz arra, hogy tudsz angolul, de a magyar értelmezés már annyira nem megy. Azért írtam a torrentes példát, mert ott eldönthetem, hogy Én éppen melyik verziójut akarom letölteni. Régen az eredeti játékoknál is ellehetett dönteni, hogy meddig patcheli fel az Ember.

De amúgy értem, hogy mit írsz, csak Én egyszerűen kényelmesebben tudok úgy játszani, ha magyar az amit olvasok, nem még fordítom Magamban, meg húúú... ezt a szót nem ismerem... meg blablabla. Így nem tudok magabiztosan játszani, és nem is tudom Magam beleélni az adott játékba.

Na mindegy. Ne haragudj, ha kicsit kirohantam!

2020. máj. 30. 16:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát az összes játék szinte angol, szerintem az utolsó válaszolónak van igaza.
2021. okt. 6. 21:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!