Nehéz kezelni az Xbox360-at?
Nem nehéz (bár nekem nincs xbox360-om). Láttál már Kontrollert? Számítógéphez is van. (kép: [link] ) Na, egy ilyennel kell irányítani. Egyáltalán nem bonyolult és hamar bele lehet jönni, mivel alig van rajta néhány gomb. Ha minden igaz most októberben vagy novemberben jön ki hozzá egy új technológia, amit Kinect-nek hívnak. A lényege az, hogy ahogy mozogsz, úgy mozogsz a játékban is, így a kezeddel és a hangoddal is irányíthatod a kezelőfelületet. Bár nem tudom hogy ingyen adják-e majd az XBox360-okhoz, azt tudom hogy magukba kb 20-30ezer forint lenne. Lehet hogy eredeti XBox360-nal ingyenes lesz. Szólj a szüleidnek hogy nehogy most vegyék meg a karácsonyi ajándékodat, inkább novemberben vagy decemberben. Ha gondolod rákereshetsz a Kinect-re youtube-n vagy én is linkelhetek videót róla. :)
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!