Online Soccer Managerben hogyan csinálják, hogy már a szezon elején (kb. 10 meccs után) ki van cserélve a teljes csapat?
Figyelt kérdés
A top 4-5 csapatnál kb. 5 játékos marad meg náluk az eredeti keretből, akik kicsit gyengébbek a többi meg mind 90 körüli más csapatokból igazolva. Ha eladnék mindenkit sem lenne annyi pénzem, hogy ilyen játékosokat vegyek, legalábbis ennyit nem. Vagy a scout-tal ennyivel könnyebb igazolni?2020. máj. 28. 14:27
1/3 anonim válasza:
A topcsapatoknál a kezdő összeg is nagy és fordulónként is több pénzt kapnak mint a többi csapat. Így elméletileg lehetséges, de az is lehet hogy coinnal csinálták, ki tudja, lehet hogy gyűjtögettek de az is lehet hogy OSM Hacket használtak amivel elég könnyű....
2/3 anonim válasza:
Semmi ilyen. Top10-ben vagyok az országban( 2 éve sem kezdtem el), szóval képbe vagyok az OSM-mel. Folyamatosan “üzletelni” kell a játékosokkal. Ez gyakorlatban úgy néz ki, hogy megveszed és eladós drágábban. Figyeled, hogy mekkora a megvenni kívánt játékos piaci értéke, ha 3-8 millióval drágább a piaci ára, akkor megveszed és azonnal drágábban eladási listára teszed. Idős játékosokat is adj el, csak fiatal játékosaid maradjanak, de ahogy a csapat erősödik, úgy fognak a kezdeti erős jatekosaid is szépen lassan “gyengülni”, mi le erősebbeket veszel. Ezt kell VÉGIG játszani. Én nem veszek coint, nem csalok stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!