Kinek mennyire tetszett a S.T.A.L.K.E.R.: CLEAR SKY és a S.T.A.L.K.E.R.: CALL OF PRIPYAT?
Figyelt kérdés
Imádtam a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobylt, nem is egyszer vittem végig, Tarkovszkij Stalker filmje is nagyon tetszett, de nekem valahogy a Clear Sky és a Call of Pripyat nem jött be, nem tudták vissza adni ugyan azt az atmoszférát amit a Shadow of Chernobyl.2020. máj. 27. 09:49
1/4 anonim válasza:
Nekem is a SoC a kedvencem, de én szerettem a CS-t meg a CoP-ot is. Bár a modok (Call of Chernobyl, Anomaly, stb.) után annyira nem játszok az alapjátékokkal. :D
2/4 anonim válasza:
Mind a hármat imádtam. Sőt, végigküzdöttem a Priboi Story-t is ami ugye a ShoC-ra épül.
Egyébként tény hogy az elsőnek a legjobb a környezete, de a CoPnak a legjobb a grafikája. a kettőt kéne összevegyíteni.:)
3/4 anonim válasza:
A Call of Pripyat lett a legjobb.
Sajnos a Shadow of Charnobyl egy borzasztóan megcsonkított játékként jelent meg és igazán csak a modderek kupálták ki annyira, amennyire. A SoC egyébjént a gyűjtői kiadásban van meg. Jó játék, de sosem értettem igazán, miért azt tartják a legjobbnak.
A Clear Skyt viszont szerintem méltatlanul alulértékelik. Megvannak a maga hibái, de sokan egyenesen szentségtörésnek állítják be.
4/4 anonim válasza:
Azért szeretik az elsőt szerintem a legtöbben, mert az emlékeztet a legjobban az általunk innen onnan megismert Pripyat, és Chornobyl környéki valóságra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!