Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hercegnős játék/vírus? Sajnos...

Fodorbalu kérdése:

Hercegnős játék/vírus? Sajnos nem emlékszem...

Figyelt kérdés

Régen volt egy játék, amiből csak annyira emlékszem, hogy ilyen disney hercegnő koppintások voltak, volt benne valami bájital keverés, valami hajós cucc. A töltőkép ha jól emlékszem egy mesekönyv volt, ahol ki tudtad választani a mesét. Van egy olyan emlékem, hogy az egyik herceg, miközben öltözteted, tesz egy olyan megjegyzést, hogy "Ízlések és pofonok". Eddig azt hittem csak egy téves emlék, de minap kiderült, nemcsak én emlékszem rá, és ezért furdal a kíváncsiság, hátha valaki emlékszik rá. Egy másik emlékem a "programról", hogy csak nehezen, vagy egyáltalán nem lehetett letörölni, mert valami vírusos cucc volt.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2020. máj. 26. 18:04
 1/3 A kérdező kommentje:
valami olyasmi is rémlik, mintha müzlihez lehetett volna kapni.
2020. máj. 26. 18:07
 2/3 anonim ***** válasza:
76%

Nem hiszem hogy ez lesz, mert ez nem koppintás, hanem licenszelt Disney videójáték, de nekem ez ugrott be:

Disney's Villains' Revenge (1999)

2020. máj. 26. 18:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos nem ez az, de azért köszi a választ!
2020. máj. 26. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!