Somiferike kérdése:
Mta Server készítésnél admin adás, hogyan?
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy modot a serveremhez(External gaming) és már jópár videót megnéztem a serveren való admin adásról, mindent megtettem de mégsem vagyok admin, nem müködnek az adminparancsok sem.Mondom hogy mit tettem eddig a szerveren, hogy admin tudjak lenni:Acl kicserélve,Sql feltöltése és ott adminszint átírva 10-re azaz tulajra,mtaserver fájlba resourcsorok betéve,mta_admin-codeserver.lua-ba serial beírva mind a 2 mezőbe, mindent megtettem amit tudtam. amikor beírom, hogy /setadminlevel akkor ki se írja, hogy mik azok a paraméterek amit meg kell adni, mint ha nem is létezne a parancs.2020. máj. 25. 22:19
1/1 A kérdező kommentje:
Clans.hun bérelem a servert, ha ez segít
2020. máj. 26. 06:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!