Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van közületek, aki zsigerből...

Van közületek, aki zsigerből elutasítja a Counter Strikeot? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
Többen is mondták, hogy toxikus a közössége egyrészt. A másik kritika amit hallottam, hogy a Counter Strike low skill az arena shooterekhez viszonyítva.
2020. máj. 25. 21:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Közösség valóban toxikus. Low skill? Egyik legnehezebben megtanulható játék, magasabb szinteken több ezer órát ölnek bele a játékosok. (pl. Legendary Eagle rank körül már alig találsz 1000 óra alatti embert, és az még csak nem is a legmagasabb rank)
2020. máj. 25. 22:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Én csak a GO-t utasítom el. Annál el is tudom képzelni, hogy toxikus a közösség. A Source és 1.6 szerintem rendben van.
2020. máj. 26. 06:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Az 1.6? Felmész egy szerverre és repkednek össze-vissza a szidások, ha valaki nem jól csinál valamit, már le van hordva. Azért az 1.6 közössége rendben van... erős túlzás.
2020. máj. 26. 08:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 2020-ban már nem akarok olyan FPS-el játszani, amiben célkeresztes célzás van.
2020. máj. 26. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!