Elmagyarázná valaki az Alan Wake történetét spoilerekkel?
Kicsit rég játszottam vele így nem emlékszek mindenre, de leírok néhány dolgot. Szereplőkből van Alan és a felesége, Alan haverja, meg van pár szereplő még pl:doktor és rendőrnő. A gonosz oldalon van az a nő, aki a sötétséget irányítja. Továbbá vannak a megszállottak, madarak de ezek ellenségek. És még van vki, aki űrhajós féle ruhába van, de már nem tudom az ki.
A végén Alan legyőzi a nőt a clickerrel. Utána láthatjuk, hogy Alice ki tudott úszni a vízből, de addigra a ház eltűnt. Utána Alan ír tovább és mondja, hogy ez nem egy tó, hanem egy óceán és úgy néz ki még mindig a sötétség rabja. A végén pedig Alice mondja, hogy keljen fel. Nincs egyértelmű befejezése. Talán valóság, talán álom. A legvégén, ha végignézed a stáblistát, akkor van egy utolsó mondat, hogy Alan Wake utazása a sötétségben folytatódni fog, így lehet, hogy majd csak a 2. részben derülnek ki bizonyos dolgok.
Én csak olvasgattam spoilereket,de a lényeg,hogy van egy írógép amivel leírsz valamit az valósságá vállik.A lényegek:
-A búvárruhás(Tom) pasasnak a felesége,a fekete ruhás nő(Barbara)
-A nő meghalt,így Tom az írógéppel visszahozta a halálból.
-A nő a sötétség úrnője lett.
-Két dimenzíó van a világban.A rendes,és a sötétség ami a kis szigeten van a háznál a legelején.
-Tom haverja az az orvos,aki a diliházba írokat gyűjt hogy hatalmat szerezzen,vagy ilyesmi.
-Barbara Alan feleségét elrabolja,így Alan helyetcserél vele,hogy ne boruljon föl az egyenlőség.
-Alan felesége megmenekül.
Most más nem jut eszembe,meg lehet hogy valamit elhibáztam azért előre bocsánat.
Az elöző vagyok!
Tom egy író volt,és azért van rajta búvárruha mert a szigeten, a víz alján, egy kialakított sötét tér van.(Nemtudom másképp kifejezni magam)Ide lement és elvileg ott ragadt.Többet nem tudok róla!Bocsi
A nő akit kérdeztél,Tom segédje.Ő tartotta figyelemmel Alan érkezését,mert előre megvolt jósolva,hogy jön.A nő szerelmes volt Tomba csak megharagudott rá mert úgymond nem "bókolt"neki.Bár még mindig segít neki.A Clicker az nem tudom mi.Azért van ott Alan mása,mert Tom megmutatta neki,hogy ha Barbara megöli az igazi Alant,akkor a mását küldi az emberek közé,hogy ők ne gyanakodjanak.Remélem segítettem,bár nekem nincs meg a játék.Nemsokára lesz xbox 360-am,és elsőre ezt a játékot akarom megvenni.Tudom nem szabad kérdezni a kommentekbe,de félelmetes játék?
Válaszodat előre köszi!
(Ja és bocs ha vm rosszul írtam a történetből!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!